همه اطلاعات لازم آزمون نظام مهندسی برق

همه اطلاعات لازم آزمون نظام مهندسی برق

تاریخ انتشار

15 خرداد 1401

تعداد مشاهده

259 نفر

همه اطلاعات لازم آزمون نظام مهندسی برق

به گزارش دپارتمان آزمون های تخصصی آکادمی مهندس کریمی، همه اطلاعات لازم آزمون نظام مهندسی برق در این مقاله آمده است

یکی از مهمترین آزمون هایی که هر مهندس برق باید در آن قبول شود و با قبولی در آن علاوه بر کسب درآمد، اعتبار شغلی فوق العاده ای کسب کند، آزمون نظام مهندسی برق است. در این مقاله اطلاعات جامع و کاملی در مورد منابع، قبولی و درآمدزایی از این پروانه ارایه می شود که از شما می خواهیم حتما تا انتها و با دقت مطالعه نمایید. در این مقاله، همه اطلاعات لازم آزمون نظام مهندسی برق کامل توضیح داده شده است

1) مرکز مشاوره رایگان

اکثر مطلق مهندسین برق اطلاعات دقیقی در مورد آزمون نظام مهندسی برق ندارند، از این رو یا بدلیل مزایای فوق العاده قبولی در آن، اساسا در آزمون شرکت نمی کنند یا در صورت شرکت، بدلیل عدم اطلاع از نحوه مطالعه و قبولی، در آزمون مردود می شوند. در کشور، تنها یک مرکز مشاوره آزمون نظام مهندسی برق وجود دارد که خدمات خود را به صورت کاملا رایگان ارایه می کند. برای دریافت مشاوره می توانید از راه های زیر اقدام کنید:

ارسال عدد 1 به شماره 90002617

تماس با شماره های 09120223724 و 02144200037

 

2) قبولی بدون هزینه

برخلاف تصور اکثر مهندسین برق، برای قبولی در این آزمون نیاز به صرف هیچ هزینه ای نیست و می توان کاملا رایگان در این آزمون قبول شد. برای این منظور، کافیست دو گام زیر انجام دهید:

گام اول. یک بسته آموزشی کامل رایگان (شامل کتاب، فیلم و رفع اشکال) را با کلیک روی «بسته رایگان آزمون نظام مهندسی برق» دریافت کرده و مفاهیم اساسی آزمون را یاد بگیرد.

گام دوم. نمونه سوالات ادوار اخیز آزمون با کلیک روی «پاسخ تشریحی سوالات نظام مهندسی برق» دریافت کرده و با تست زنی تسلط خود را کامل کنید.

 

3) شرایط ثبت نام

برای ثبت نام در آزمون نظام مهندسی برق باید حداقل مدرک کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته برق در یکی از گرایش های زیر را داشته باشید:

قدرت، الکترونیک و انتقال و توزیع: صلاحیت های طراحی و نظارت

کنترل، ابزار دقیق و مخابرات: صلاحیت نظارت

آزمون نیاز به سابقه کار خاصی ندارد اما باید حداقل 3 سال از اخذ مدرک کارشناسی گذشته باشد. همچنین برای شرکت در آزمون نیاز به داشتن پایان خدمت یا معافیت دایم نداشته و بعد از قبولی تا سه سال می توان نسبت به اخذ پایان خدمت یا معافیت دایم اقدام کرد و پروانه نظام مهندسی را اخذ نمود.

 

4) منابع آزمون

منابع آزمون نظام مهندسی برق، از سوی دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان وزارت راه و شهرسازی منتشر می شود، که عبارتند از:

 

نظام نامه اصول اخلاق حرفه ای

قانون نظام مهندسي و كنترل ساختمان و آئين‌نامه‌هاي اجرایي آن

مبحث ۱: تعاریف

مبحث ۲: نظامات اداري

مبحث ۳: حفاظت ساختمانها در مقابل حريق

مبحث ۱۳: طرح و اجراي تاسيسات برقي ساختمانها

مبحث ۱۵: آسانسورها و پلکان‌ برقي

مبحث ۱۲: ايمني و حفاظت كار در حين اجرا

مبحث ۱۹: صرفه‌جویي در مصرف انرژي

مبحث ۲۱: پدافند غيرعامل

مبحث ۲۲: مراقبت و نگهداري از ساختمانها

کتاب راهنمای طراحی و اجرای تاسیسات برقی (راهنمای مبحث 13) (تالیف مرحوم موسسیان)

جلدهای اول و دوم نشریه 110 سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور

روش درآمد زایی از پروانه
5) درآمدزایی

هدف اصلی قبولی در آزمون نظام مهندسی و اخذ پروانه نظام مهندسی برق، درآمد و کسب اعتبار است که در اینجا روشهای درآمدزایی از این پروانه بسیار معتبر ارایه می شود. دقت کنید که درآمدزایی از پروانه نظام مهندسی مهندس ارتباط مستقیمی با وقت، انرژی و میزان علاقه فرد دارد. پروانه نظام مهندسی برق یک مجوز برای ورود به بازارکار و کسب رابطه و اعتبار در آن است و مانند شغل کارمندی درآمد ثابت و مشخصی ندارد.

5-1) ارجاع کار

رایج ترین روش درآمدزایی از پروانه نظام مهندسی برق، پروژه های طراحی و نظارت است که سوی سازمان نظام مهندسی به مهندسین برق ارجاع داده می شود. میزان درآمد از ارجاع به دو عامل بستگی دارد:

تعرفه خدمات مهندسی: توسط سازمان نظام مهندسی هر استان ارایه می شود و در سایت سازمان قابل مشاهده است.

پروژه های ارجاع داده شده: هر مهندس پایه 3 حداکثر 8000 مترمربع در سال می تواند پروژه دریافت کند، میزان پروژه ارجاع شده برای هر شهر متفاوت بوده و ارتباط مستقیم با میزان ساخت و ساز و تعداد مهندسین برق در هر شهر دارد.

حاصلضرب این دو عامل، درآمد یک مهندس برق از ارجاع پروژه را مشخص می کند و در نقاط مختلف کشور کاملا متفائت است. با بالا رفتن پایه مهندسی، این درآمد به صورت تصاعدی و قابل توجهی افزایش می یابد.

5-2) مجوزها

با اخذ پروانه نظام مهندسی برق، سازمان نظام مهندسی هر استانی، دوره هایی را با ارگان های دیگر (سازمان آتش نشانی، شرکت توزیع برق و …) برگزار می کند و به مهندسین مجوزهایی مانند نصب کنتور، تست ارت و تست اعلام حریق اعطا می کند که مهندسین می توانند از این مجوزها درآمد مناسبی داشته باشند.

5-3) طراحی

بسیاری از مهندسین برق توانایی، تخصص و وقت لازم برای کشیدن نقشه های تاسیسات برقی را نداشته و همچنین دفاتر حقوقی مهندسی نیز به شدت نیاز به مهندسین حرفه ای برای طراحی پروژه ها دارند، معمولا مهندسین دارای پروانه که به طراحی مسلط هستند، به راحتی و حتی دورکاری می توانند درآمدزایی کنند.

5-4) نظارت

شرکت های حقوقی نظام مهندسی و شرکت های ساخت و ساز نیاز به مهندسین ناظر حرفه ای (متفاوت از ناظر معرفی شده از سوی سازمان نظام مهندسی) داشته و به صورت پروژه ای و تمام وقت استخدام می کنند.

5-5) اجرا

با اخذ پروانه نظام مهندسی برق، می توان اعتبار قابل توجهی بین کارفرمایان و سایر مهندسین ایجاد کرد و با فعالیت در زمینه اجرای تاسیسات برقی (ارت، همبندی، برقکاری، جریان ضعیف، آسانسور و …) درآمد بسیار عالی کسب کرد.

5-6) استخدام

تنها موسسه ای که به مهندسین برق با قبولی در آزمون نظام مهندسی برق تضمین کتبی برای استخدام می دهد، آکادمی مهندس کریمی بوده که با شرکت در کلاس های آنلاین آن می توانید علاوه بر قبولی تضمینی در آزمون، به صورت دورکاری یا حضوری (تهران) استخدام شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر کافیست با شماره های 09120223724 و 90006020 (بدون کد پیش شماره ) تماس بگیرید.

 

 


 بیشتر بخوانید :

تحلیل آزمون آزمایشی نظام مهندسی برق

آموزشی رایگان کارشناس رسمی
پاسخ تشریحی نظام مهندسی مکانیک

سایر مقالات

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت صدها آموزش رایگان در اپلیکیشن آکادمی مهندس کریمی دریافت اپلیکیشن
error: Content is protected !!