آزمون نظام مهندسی

در اینجا، بهت کمک می کنم بدون یک ریال هزینه، در آزمون نظام مهندسی برق قبول بشی!

کلاس آنلاین، بسته آفلاین، فیلم، کتاب، آزمون آزمایشی و رفع اشکال با ارایه تضمین قبولی با عقد قرارداد رسمی و کتبی

همین الان استارت قبولی رایگان را بزن

بدون دریافت هدیه از صفحه خارج نشو

هدیه- ازمون نظام مهندسی (#4)

جذاب ترین محصولات

کلاس افلاین رایگان نظام
بسته طلایی تضمینی آزمون نظام مهندسی برق - طراحی
پکیج رایگان نظام مهندسی برق
بسته مشترک

نظرات مخاطبان

مهندس اعلایی اینستاگرام

کتاب میکرو کمک بزرگی به من بود...

مهندس بیاری مصاحبه در اینستاگرام

کتاب های آکادمی را مطابق با شیوه ای که ارائه شده بود، مطالعه می کردم و پیش می بردم.

مهندس یادگار مصاحبه در اینستاگرام

داوطلبان عزیز اعتماد کنید! 

آزمون نظام مهندسی برق یکی از آزمون‌های مهمی است که مهندسان برق در صورتی که در این آزمون پذیرفته شوند، پروانه اشتغال به کار مهندسی را از سازمان نظام مهندسی ساختمان دریافت خواهند کرد. پس از دریافت این پروانه، مهندس اجازه فعالیت به عنوان طراح یا ناظر در پروژه‌های ساختمانی را خواهد داشت حداقل میزان تحصیلات برای آزمون نظام مهندسی برق،  مدرک کارشناسی است افراد بعد از گذشت 3 سال از مدرک کارشناسی و یا 2 سال از مدرک کارشناسی ارشد و ۱ سال از مدرک دکترای خود می‌توانند در آزمون نظام مهندسی شرکت کنند. در مورد افرادی که دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته هستند، هر پنج سال از تاریخ مدرک کاردانی شان، معادل یک سال کارشناسی محسوب می‌شود. گرایش مورد نیاز برای ثبت نام در آزمون نظام مهندسی برق به دو دسته کلی اصلی و مرتبط دسته بندی می‌شوند. جدول زیر فهرست کد، نوع پروانه و مدرک دانشگاهی مربوط به تاسیسات برقی را نمایش می‌دهد.

 

 

نوع پروانه

 

کد پروانه

مرتبط

اصلی

برق (قدرت)، الکترومکانیک (برق) قبل از سال ۶۰، برق خارج از کشور، الکتروتکنیک، مهندسی برق و الکترونیک، شبکه های انتقال توزیع

 

 

 

*

 

 

۵۰۰

مرتبط با مهندسی تأسیسات برقی ساختمان، معادل کارشناسی مهندسی برق (قدرت)، دبیری فنی برق (قدرت)، مهندسی برق (مخابرات)، مهندسی برق (کنترل)، مهندسی کنترل و ابزار دقیق، مهندسی تکنولوژی کنترل و ابزار دقیق

 

*

 

 

۵۱۰

مرتبط با مهندسی برق (الکترونیک)

*

 

۵۳۰

 

بهترین روش قبولی در آزمون نظام مهندسی برق این است که شما با مطالعه و تست زنی آزمون های دوره های قبل، سرعت عمل و دقت خود را افزایش داده وبا مباحث آشنا شده  و توانایی تان را بهبود ببخشید و نقاط ضعف خود را رفع کنید. اگر مایل هستید به سادگی یک مسیر و راهکار عملی برای موفقیت در آزمون نظام مهندسی داشته باشید. اگر نمی دانید کدام شیوه مطالعه را دنبال کنید و می خواهید از راز  قبولی چندین مهندس برجسته در آزمون نظام مهندسی برق مطلع شوید حتما از مطالب کاربردی و رایگان آکادمی مهندس کریمی بازدید کنید.

یکی از دغدغه های فارغ التحصیلان رشته های مهندسی به خصوص مهندسی برق برای  قبولی در آزمون نظام مهندسی این است که    برای قبولی در آزمون نظام مهندسی چه منابعی باید تهیه کنیم ؟  

آگاهی از منابع امتحانی، تاثیر بسزایی در موفقیت داوطلبان دارد.در ادامه به معرفی  منابع آزمون نظام مهندسی برق می پردازیم.

رشته تاسيسات برقی (طراحی)

مبحث سوم (حفاظت ساختمان‌ها در مقابل حریق)(1395)

مبحث سیزدهم (طرح و اجرای تاسیسات برقی ساختمان‌ها)(1395)

مبحث پانزدهم (آسانسورها و پلکان برقی)(1392)

مبحث نوزدهم (صرفه‌جویی در مصرف انرژی)(1399)

مبحث بیست‌و‌یکم (پدافند غیرعامل)(1395)

مبحث بیست‌ودوم (مراقبت و نگهداری از ساختمان‌ها)(1392)

کتاب‌های راهنمای مباحث مقررات ملی ساختمان

فهرست بهای واحد پایه رشته تاسیسات‌برقی

اطلاعات عمومی مهندسی مرتبط با تاسیسات برقی و الزامات آن در مراجع علمی و فنی معتبر بین‌المللی

مسائل مربوط به طراحی تاسیسات‌برقی در ساختمان‌ها

رشته تاسيسات برقی  (نظارت)

قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان و آئین‌‌نامه‌های اجرایی آن (۱۳۹۰) و تصویب‌نامه

مبحث دوم (نظامات اداری)-(1392)

مبحث سوم (حفاظت ساختمان‌ها در مقابل حریق)(1395)

مبحث دوازدهم (ایمنی و حفاظت کار در حین اجرا)- (1392)

مبحث سیزدهم (طرح و اجرای تاسیسات برقی ساختمان‌ها)(1395)

مبحث پانزدهم (آسانسورها و پلکان برقی)(1392)

مبحث نوزدهم (صرفه‌جویی در مصرف انرژی)(1399)

مبحث بیست‌و‌یکم (پدافند غیرعامل)(1395)

مبحث بیست‌ودوم (مراقبت و نگهداری از ساختمان‌ها)(1392)

کتاب‌های راهنمای مباحث مقررات ملی ساختمان

فهرست بهای واحد پایه رشته تاسیسات‌برقی

اطلاعات عمومی مهندسی مرتبط با تاسیسات برقی و الزامات آن در مراجع علمی و فنی معتبر بین‌المللی

مسائل مربوط به اجرا و نظارت تاسیسات برقی در ساختمان‌ها

 

داوطلبایی که تصمیم دارنددر آزمون نظام مهندسی برق شرکت کنند لازم است  تا قبل از برگزاری آزمون یکسری وسایل برای روز آزمون از قبل تهیه کنند و روز آزمون همراه با خود داشته باشند فهرست وسایل مجاز سرجلسه آزمون نظام مهندسی برق به شرح زیر می باشد:

کارت ملی

پرینت کارت ورود به جلسه

مباحث مقررات ملی ساختمان

کلیدواژه

ماشین حساب

۲عدد مداد سیاه نرم و پاک کن  و تراش

ساعت مچی

چند برگ سفید برای چرک نویس

در ادامه تجربه جلسه ی آزمون نظام مهندسی برق را برای شما مهندسین گرامی بیان کرده ایم امیدواریم که با در نظر گرفتن این نکات آزمون موفقی را پشت سر بگذارید .

-پس از پیدا کردن جای خود و به محض استقرار روی صندلی ابتدا شماره مندرج روی صندلی خود را با کارت ورود به جلسه تطابق دهید تا مغایرتی نباشد. سپس تمامی کتاب ها و منابعی که به همراه دارید را به ترتیب در پیش روی خود بچینید. این نظم و ترتیب موجب سهولت در گشتن و صرفه جویی در زمان خواهد شد.

-هنگام شروع جلسه پس از دریافت سوالات و پاسخنامه آرامش خود را حفظ کرده و ابتدا از صحت اطلاعات مندرج روی پاسخنامه اطمینان حاصل کرده و در صورت وجود اشکال آن را به مراقب جلسه اطلاع دهید.

-با نام و یاد خدا و در کمال خونسردی کار خود را با بررسی سوالات صفحه اول آغاز کنید.با توجه به اینکه تمامی سوالات ارزش یکسانی دارند، بنابراین برای پاسخدهی به سوالات باید استراتژی مشخصی داشته باشید، بدین صورت که ابتدا جواب سوالات ساده را بدهید، سپس سوالات وقت گیری که میتوانید به آن ها جواب دهید را با علامت دایره مشخص کنید تا در دوره بعدی بررسی سوالات روی آنها تمرکز کنید و سوالات دشوار را با علامت ضربدر جدا کنید تا در صورت باقی ماندن وقت روی آنها فکر کنید.

-در هنگام وارد کردن جواب سوالات روی پاسخنامه دقت کنید تا آنها را جابجا وارد نکنید وحتما یکبار دیگر پس از وارد کردن جواب آن را چک کنید. همچنین به این نکته توجه نمایید که معمولا ۴ کد سوال و پاسخنامه بین داوطلبان توزیع میشود، بنابراین ترتیب سوالات و همچنین گزینه ها در میان افراد مختلف متفاوت خواهد بود، لذا فکر تقلب را از سر خود بیرون کنید.

-مدیریت زمان مهمترین اصل آزمون نظام مهندسی میباشد.با توجه به اینکه برای هر سوال چیزی حدود ۲.۵ دقیقه فرصت دارید بنابراین توصیه میشود برای پاسخ دهی به سوالات حتما از کلیدواژهاستفاده نمایید

در نهایت به این نکته توجه کنید که رقیب اول و آخر در این آزمون خودتان هستید، چراکه آزمون نظام مهندسی به صورت حدالنصابی میباشد. یعنی اگر شما به نیمی از سوالات جواب دهید(کسب نمره ۵۰) قبول خواهید شد. پس توجه داشته باشید که حداقل به ۳۰ سوال پاسخ دهید. ذکر این نکته ضروری است که این آزمون نمره منفی داشته و اگر اطمینان دارید که به ۳۰ سوال پاسخ صحیح داده اید و برای مابقی سوالات شک دارید دیگر ریسک نکنید ولی اگر به تعداد کمتری جواب داده اید و در برخی سوالات میان دو گزینه شک داشتید با توجه به شانس ۵۰-۵۰ حتما تعداد پاسخ های صحیح خود را به ۳۰ برسانید.

آزمون نظام مهندسی برق در سال‌ های گذشته دو بار در سال برگزار می‌ شداما با توجه به انتشار اطلاعیه در خصوص زمان بر گزاری آزمون نظام مهندسی برق توسط معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی آزمون در سه نوبت در سال 1402 برگزار می شود. بر اساس این اطلاعیه، آزمون در نوبت های اردیبهشت، مهر و دی برگزار می شود. بدین ترتیب داوطلبانی که در آزمون‌ های نوبت اردیبهشت یا مهر ماه نتوانستند حد نصاب نمره قبولی را کسب کنند می‌ توانند در نوبت سوم این آزمون که در دی ماه می‌ باشد شرکت نمایند.زمان برگزاری آزمون نظام مهندسی برق سال ۱۴۰۲ برای رشته های مهندسی برق  با صلاحیت های مختلف قابل شرکت(طراحی –نظارت -اجرا) متفاوت است و در سه روز متوالی و در نوبت صبح و عصر برگزار می شود.

داوطلبان  بعد از  ثبت نام در آزمون  نظام مهندسی برق می توانند به منظور دریافت کارت آزمون نظام مهندسی برق خود در زمان تعیین شده وارد سایت نظام مهندسی  به نشانی inbr.ir شده و کارت خود را دریافت کنند.

 برای مطالعه مراحل دریافت کارت آزمون نظام مهندسی برق کلیک کنید 

تنها روش کسب درآمدی  که  به شغل فعلیتون  آسیب نمی زنه به سرمایه اولیه نیاز نداره وجهه اجتماعی خوبی داره  همیشگی هست و تو چرخه اقتصادی کشور نقش مثبتی داره پروانه نظام مهندسی برق است با دریافت پروانه نظام مهندسی برق میتونید  تا آخر عمربه صورت مستمر در آمد داشته باشید. هر چی  از زمان دریافت پروانه نظام مهندسی برق بگذره، ارزشش بیشتر می‌شه فراموش نکنید که اگر مطالعه برای آزمون  دی رو عقب بندازید، یعنی یک سال هم از کسب درآمد نظارت و طراحی عقب میفتید و به دنبالش روند ارتقای پایه هم یک سال عقب‌تر می‌افته!

درآمد نظام مهندسی برق به دو دسته مستقیم و غیر مستقیم تقسیم میشه

درآمد مستقیم

درآمدی است که از طریق ارجاع کار به‌طور مستقیم از سازمان نظام مهندسی به‌حساب مهندسان واریز می‌شود. هر چی  از زمان دریافت پروانه نظام مهندسی برق بگذره با ارتقا پایه درآمد شما بیشتر می‌شه.این ارزشِ بیشتر، هم تو متراژ سهمیه پروژه‌هایی که می‌گیرید تاثیر داره هم تو رقم حق الزحمه دریافتی شما در نتیجه درآمدتون هم به مرور بیشتر می‌شه. دومین راه درآمد نظام مهندسی برق دریافت مجوزهاست فردی که پروانه نظام مهندسی تأسیسات برق (نظارت یا طراحی) را داشته باشد، می‌تونه مجوزها را نیز برای کسب درآمد، دریافت کنه.این مجوزها عبارتند از : تست ارت،نصب کنتور و اعلام حریق

در آمد غیر مستقیم

خیلی از  مهندسان هدفشون از  دریافت پروانه نظام مهندسی برق داشتن درآمد مستقیم است. اکثر شرکت های حقوقی که زمان یا توانایی کشیدن نقشه ها را ندارند از مهندسین دارای پروانه نظام مهندسی برق کمک می‌گیرند.لازمه آن تسلط کامل  به طراحی تاسیسات برقی با اتوکد است.

یا مهندسین مسلط به نظارت تأسیسات برقی در دفاتر فنی حقوقی نظام مهندسی، می‌تونند به یک شغل خوب و درآمد بهتر، دست پیدا کنند. البته اگر به گزارش نویسی تاسیسات برقی مسلط باشید درآمدتون چندین برابر میشه.

و روش آخر کارهای اجرایی ساختمان مثل اجرای همبندی و سیستم زمین (ارتینگ)،سیستم اعلام حریق ، و …. است که با آموزش و کسب تجربه میتونید درآمدهای بالا برای خود داشته باشید.

چرا آکادمی کریمی خاص هست؟

بدون گارانتی، از خرید مطمئن نشو!

از سایر دپارتمان های آکادمی هم بازدید نمایید

error: Content is protected !!