آزمون نظام مهندسی مکانیک
آکادمی مهندس کریمی
در اینجا، بهت کمک می کنم بدون یک ریال هزینه، در آزمون نظام مهندسی مکانیک قبول بشی!
کلاس آنلاین، بسته آفلاین، فیلم، کتاب، آزمون آزمایشی و رفع اشکال با ارایه تضمین قبولی با عقد قرارداد رسمی و کتبی
معرفی دپارتمان تخصصی نظام مهندسی
محصولات
محصولات رایگان
مقالات
ویدیوها
نظرات کاربران
شرایط ثبت نام آزمون نظام مهندسی
سابقه کار لازم برای آزمون نظام مهندسی
افراد میتوانند پس از گذشت سه سال از کسب مدرک کارشناسی، دو سال از کسب مدرک کارشناسی ارشد یا یک سال از مدرک دکتری در آزمون نظام مهندسی شرکت کنند. برای دارندگان مدرک کاردانی پیوسته، گذشت هر پنج سال از تاریخ دریافت مدرک کاردانی معادل یک سال تحصیل در مقطع کارشناسی محسوب میشود. در این زمینه، ارضاء هر یک از این سه تاریخ کافی است.
الزام عضویت نظام مهندسی قبل از آزمون نظام مهندسی
در مورد عضویت در سازمان نظام مهندسی، این عضویت قبل از قبولی در آزمون تأثیر چندانی ندارد ولی میتواند امتیازاتی در حوزه پروژهها ایجاد کند.
شرایط نظام وظیفه (سربازی)
برای شرکت در آزمون نظام مهندسی تاسیسات برقی، داشتن کارت پایان خدمت الزامی نیست. اما برای درخواست پروانه نظام مهندسی، داوطلبان باید کارت پایان خدمت یا معافیت دائم خود را ارائه دهند. آقایان میتوانند بدون داشتن کارت پایان خدمت در آزمون شرکت کنند (با توجه به داشتن سابقه کار لازم). پس از قبولی در آزمون، داوطلبان سه سال فرصت دارند تا کارت پایان خدمت یا معافیت مربوطه را دریافت کرده و برای دریافت پروانه نظام مهندسی اقدام کنند.
برای مطالعه بیشتر و اطلاعات دقیقتر درباره شرایط شرکت در آزمون نظام مهندسی مکانیک کلیک کنید
این منابع عبارتند از: . به صورت کلی منابع این آزمون شامل مباحث 2، 3، 12، 14، 15، 16، 17، 19، 21 و 22، کتاب قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، کتاب راهنمای مباحث، نشریات 128 و 172 و فهرست بهای واحد پایه رشته تأسیسات مکانیکی است. این مواد آزمون ، کاملا متفاوت از دروس دانشگاهی بوده و اختصاصا برای نظام مهندسی برق است که هر کدام موضوعات مختلف و متفاوتی دارد. یکی از اشتباهات داوطلبان این است که به مطالعه کامل این منابع می پردازند. حال آنکه باید خلاصه مباحث استخراج شده و با کمک نمونه سوالات ، به پاسخگویی به پرسش ها بپردازند.
از طریق صفحه منابع آزمون نظام مهندسی مکانیک میتوانید به صورت رایگان منابع را دریافت کنید
چگونه در آزمون نظام مهندسی مکانیک قبول شویم
برای قبولی در آزمون، پیشنهاد می شود که سه گام زیر انجام شود
گام 1. تعیین سطح رایگان: آکادمی مهندس کریمی، بزرگ ترین مجموعه آموزشی مهندسی کشور، اقدام به برگزاری یک آزمون تعیین سطح کرده که براساس نمرات اخذ شده در آن، کارشناسان آکادمی یک برنامه مطالعه جامع به داوطلبان آزمون ارایه می کنند. برای ثبت نام رایگان روی عبارت «آزمون تعیین سطح نظارت مکانیک» کلیک کنید.
گام 2. بسته رایگان آزمون : آکادمی مهندس کریمی، برای موفقیت همه مهندسین مکانیک در نظام مهندسی برق، اقدام به انتشار رایگان بسته آموزشی، شامل کتاب و فیلم، کرده که تمامی مفاهیم مورد نیاز آزمون در آن ارایه شده است. برای دریافت این بسته فوق العاده و رایگان روی «بسته پایه آزمون نظام مهندسی مکانیک» کلیک کنید.
گام 3. تست زنی با پاسخ تشریحی رایگان آزمون ها: در نهایت برای آمادگی کامل امتحان نظام مهندسی مکانیک ، می توانید با کلیک روی «پاسخ تشریحی سوالات نظام مهندسی مکانیک» تمامی آزمون های سال های اخیر را رایگان دریافت کنید و با تست زنی، به راحتی در آزمون موفق شوید.
با محصولات رایگان بدون هزینه در آزمون نظام مهندسی مکانیک قبول شو !
داوطلبایی که تصمیم دارند در آزمون نظام مهندسی مکانیک شرکت کنند لازم است تا قبل از برگزاری آزمون یکسری وسایل برای روز آزمون از قبل تهیه کنند و روز آزمون همراه با خود داشته باشند فهرست وسایل مجاز سرجلسه آزمون نظام مهندسی مکانیک به شرح زیر می باشد:
کارت ملی
پرینت کارت ورود به جلسه
مباحث مقررات ملی ساختمان
ماشین حساب
۲عدد مداد سیاه نرم و پاک کن و تراش
ساعت مچی
چند برگ سفید برای چرک نویس
6 گام مهم برای آزمون نظام مهندسی مکانیک
از اولین قدم یعنی تصمیم برای شرکت در آزمون نظام مهندسی مکانیک تا قدم های بعدی یعنی مسیر قبولی در آزمون و در نهایت کسب درآمد از پروانه نظام مهندسی برق در ویدئو های زیر به تفصیل توضیح داده شده ، برای اطلاعات جامع و شروع قبولی در آزمون دیدن این 6 ویدئو را از دست ندهید
6 گام طلایی آزمون نظام مهندسی برق
اصطلاح دقیق این آزمون، «آزمون ورود به حرفه مهندسی» بوده که به عنوان «آزمون نظام مهندسی» رایج بوده و شناخته می شود. این آزمون برای اولین بار در آذر ماه سال 1373 برگزار شده و به صورت مداوم تا امروز برگزار می شود. برای شرکت در آزمون، نیاز به داشتن مدرک مهندسی (کارشناسی)، از یکی از هفت رشته عمران، معماری، برق، مکانیک، ترافیک، شهرسازی و نقشه برداری است.
برای کسب اطلاعات بیشتر ویدئو را تماشا کنید
رازهایی هست که با دونستن اونا شما می تونین قبولی تون در آزمون نظام مهندسی برق قطعی کنید. در این ویدیو، اطلاعات جامعی در مورد بودجه بندی سوالات آزمون نظام مهندسی و نحوه مطالعه این آزمون ارائه می شود. مهمترین مطالبی که در این ویدیو خواهید دید عبارت است:منابع آزمون نظام مهندسی برق تحلیل آزمون، نحوه مطالعه، دلایل عدم موفقیت بسیاری از داوطلبان و راهکارهای تضمینی قبولی.
در سومین گام از تور آزمون نظام مهندسی برق، می خواهیم اصول شروع موفقیت در این آزمون را شرح دهیم. با اطمینان می شود ادعا کرد که نحوه آمادگی و فهم اصول موفقیت و قبولی در آزمون نظام مهندسی برق، تاثیر و اهمیت بیشتری از میزان و حجم مطالعه دارد. ویدیوی پیش رو، نقشه راه کاملی برای مطالعه بهینه در آزمون است.
تفاوت صلاحیت های طراحی و نظارت آزمون نظام مهندسی برق:
صلاحیت های طراحی و نظارت، دو آزمون مجزا بوده که هیچ ربطی بهم نداشته و این فرضیه که یکی از این آزمون ها پیش نیاز دیگری است کاملا اشتباه می باشد.
برای شرکت در این آزمون ها باید گرایش خاصی از مهندسی برق را داشته باشید. این دو آزمون در دو روز مجزا برگزار شده و برای هر کدام باید ثبت نام مجزا انجام داد.
در ویدیو پیش رو، ابتدا منابع ازمون معرفی می شود که تفاوت قابل توجهی بین منابع آزمون نظام مهندسی برق در دو صلاحیت های طراحی و نظارت نیست بلکه بیشتر در تیپ و هدف سوالات متفاوت است، در هر آزمون، تعداد قابل توجهی از سوالات بین دو صلاحیت مشترک بوده و شاید دوره برای صلاحیت دیگری مطرح شود.
در گام پنجم از تور آزمون نظام مهندسی برق، اطلاعات بی نظیری برای پیروزی داوطلبان در جلسه آزمون نظام مهندسی برق ارائه می شود. رعایت تک به تک نکات این ویدیوی اجباری بوده و تاثیر بسزایی در قبولی داوطلبان آزمون نظام مهئدسی برق دارد. اکیدا توصیه می شود که این ویدیو دو بار مشاهده شود.
اخذ پروانه شرط لازم برای درآمدزایی از پروانه نظام مهندسی برق بوده و نه شرط کافی. برای رسیدن به درآمد از این پروانه، باید آموزش های لازم را دید. مهمترین سرفصل هایی که باید به صورت اصولی و کاربردی آموزش دیده شود، یادگیری مقررات ملی است.