نکات آزمون کارشناسی رسمی | در مقاله پیش رو، شش نکته کاربردی و بسیار مهم آزمون کارشناسی رسمی دادگستری و قوه قضاییه به صورت خلاصه و کامل ارایه شده است.
جزوه باز
این آزمون، برخلاف آزمون نظام مهندسی، جزوه باز نیست و داوطلب اجازه بردن هیچ جزوه یا کتابی به ازمون ندارد. دقت کنید که بسیاری از داوطلبان در آزمون نظام مهندسی با استفاده از کلیدواژه قبول می شوند که در آزمون کارشناسی رسمی چنین امکانی وجود ندارد.
برای دریافت ویدئو آموزشی رایگان اطلاعات خود را وارد کنید
- برای مشاهده دوره ها و بسته های آمادگی ویژه آزمون کارشناس رسمی برق (کلیک کنید)
چند پروانه
آزمون کارشناسی رسمی دادگستری و قوه قضاییه در رشته های متنوعی برگزار می شود، جذاب ترین رشته های این آزمون عبارت است از:
آزمون کارشناسی رسمی رشته برق، الكترونيك، مخابرات
آزمون کارشناسی رسمی رشته برق، ماشين و تاسيسات كارخانجات
آزمون کارشناسی رسمی رشته تاسيسات ساختماني
هر فرد صرفا می تواند یک پروانه کارشناسی رسمی داشته باشد. در صورتی که فرد پروانه ای داشته و مجددا در آزمون پروانه دیگر قبول شود، باید پروانه اول خودت را عودت دهد.
محل اخذ پروانه
با توجه به اینکه قبولی در این آزمون، ارتباط مستقیمی با ظرفیت پذیرش دارد، از این رو، محل اخذ پروانه بسیار مهم بوده و فردی می تواند در یک منطقه خاص امتحان دهد که حداقل 5 سال قبل در استان موردنظر ساکن بوده یا اینکه دوره متوسطه را در آن استان تحصیل کرده باشد.
انتقال
بعد از اخذ پروانه، امکان انتقال از یک منطقه به منطقه دیگر صرفا در صورتی مجاز است که حداقل ۱۰ سال در شهر محل انتخابی فعالیت نماید.
ظرفیت پذیرش
از دیگر نکات آزمون کارشناسی رسمی، مانند کنکور، دارای ظرفیت پذیرش مشخص بوده ، که برای هر آزمون در جداول دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی رسمی درج می شود و حتما باید حین ثبت نام به این ظرفیت ها دقت شود.
ملاک زمان
در مواردی مانند سابقه کار و … ملاک بررسی زمان، تاریخ اخذ مدرک کارشناسی است.