• اجرای همبندی اصلی روی فونداسیون با سیم مسی
  • تعداد بازدید : 2460 بازدید

همبندی مهم ترین روش برای پیشگیری از برق گرفتگی در ساختمانه که با این کار اندازه ولتاژ تماس داخل ساختمان و در نقاطی که عیب زمین در تأسیسات الکتریکی ایجاد شده، کم میشه. بر اساس مبحث ۱۳ ساختمان سازی، روش اجرای سیستم همبندی ارت در فونداسیون و اسکلت فلزی ساختمان از ضرورت های ساخت هست. بنابراین عدم توجه بهش میتونه خسارت های جبران ناپذیر مالی و جانی به همراه داشته باشه. پس توجه به تک تک مراحل و جزئیات مربوط به پیاده سازی همبندی فونداسیون در تأمین ایمنی تاثیر زیادی داره. ما هم در این ویدیو سعی کردیم اجرای هم بندی اصلی روی فونداسیون با سیم مسی رو به صورت عملی به شما نشون بدیم تا بهتر در ذهنتون بمونه.

مزایای همبندی با سیم مسی:

یکی از موارد چالش بر انگیز ایمنی و فنی، همبندی فونداسیون ساختمان هست که با میلگرد انجام بشه یا با سیم مسی کلاسیک. دلایل متعددی وجود داره که نشون میده همبندی فونداسیون با سیم های مسی مزایای بیشتری دارد. این مزایا عبارتند از:

  • اتصالات یک تکه و بدون بریدگی، شرط لازم برای همبندی فونداسیون بدون عیب و نقص هست. با این حال چون طول میلگردها نهایت ۳ تا ۶ متر بیشتر نیست و شکل پذیری کمی دارن، اجرای همبندی فونداسیون با سیم مسی (با طول حدودی ۱۰۰ متر) انتخاب مناسب تری نسبت به میلگرد هست. به این دلیل که در این حالت مقدار مقاوت به دلیل خوردگی و وجود اتصالات زیاد خواهد بود و تخلیه الکتریکی به درستی صورت نمی گیره.
  • به خاطر وجود روکش بتنی بر روی میلگرد، درصد بروز خوردگی در محل اتصال فونداسیون به خاک بالاست. این موضوع روی ایمنی هم بندی ساختمان تاثیر منفی داره. در نتیجه پیوستگی الکتریکی سیستم همبندی فونداسیون میلگرد با مشکل مواجه میشه.
  • استقامت مکانیکی میلگرد، دلیلی بر قدرت هدایت مناسب جریان الکتریکی نیست. چون در بسیاری از موارد جریان اتصال کوتاه در حدی هست که نیاز به هدایت هرچه سریع تر و مناسب تر از طریق سیستم همبندی اسکلت فلزی داره. بنابراین همبندی فونداسیون با سیم مسی به جای میلگرد میتونه انتخاب بسیار مناسب تری در این زمینه باشه.

چطور میشه ایمنی ساختمان را بالاتر برد؟

توجه به هر کدوم از این موارد می تونه در تأمین حداکثر ایمنی ساختمان نقش بسزایی ایفا کنه. به همین دلیل توصیه میشه همبندی اسکلت فلزی و فونداسیون ساختمان با استفاده از سیم های مسی و به روش کلاسیک انجام بشه تا امکان بروز هر یک از موراد فوق به حداقل برسه.

راستی اگر قصد شرکت در آزمون نظام مهندسی رو دارین میدونین از کجا باید برای قبولی در آزمون شروع کنین؟

مهندس کریمی بهتون توی ویدیوی شروع برای قبولی در آزمون نظام مهندسی برق، دقیقا میگن صفر تا صد مطالعه چطور باید باشه؟ هر روز چی و چقدر بخونین تا توی آزمون موفق بشین. برای مشاهده روی لینک زیر کلیک کنین:

 

شروع برای قبولی در آزمون نظام مهندسی برق

 

تماس با ما:

تلفن: 90006020 بدون کد

واتساپ: 09120223724

اس ام اس: ارسال عدد 1 به 20002617 برای تماس ما با شما

اینستاگرام و تلگرام: @tasist_barghi

 

 

همبندی با میلگرد

همبندی با سیم مسی

آموزش همبندی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *