آموزش رویت الکتریکال طراحی تاسیسات برق
آکادمی مهندس کریمی
آینده طراحی تاسیسات برقی را با رویت الکتریکال بسازید. فرصتهای شغلی بینظیری در انتظار شماست.
رویت الکتریکال (Revit Electricaj) یکی از زیرشاخه های نرم افزار رویت است که به طور خاص برای طراحی و مدلسازی سیستم های الکتریکی ساختمان ها طراحی شده است.این نرم افزار به مهندسان برق این امکان را می دهد تا به صورت دقیق با جزئیات کامل، سیستم های الکتریکی ساختمان را مدل سازی کرده و نقشه ها و مستندات لازم را تولید کنند.
مدرسین بسته آموزش نرم افزار رویت تاسیسات برق
مهندس مهدیه پاکنیت
طراح و ناظر تاسیسات برقی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران
طراح و مجری تاسیسات برقی از سال 98
مهندس محمد کریمی
طراح ناظر پایه 2 سازمان نظام مهندسی ساختمان
مدرس و مولف دوره های آمادگی آزمون نظام مهندسی برق از سال 94
ویژگی های کلیدی آموزش رویت الکتریکال آکادمی کریمی
جزئیات بسته
گارانتی ها
پشتیبانی
سرفصل ها
ضمانت اجرایی
پرسش و پاسخ
جزئیات بسته آموزش رویت
1) فیلم آموزشی: فیلم آموزشی 25 ساعته مهارت و درآمد از طراحی
2) کتاب فیزیکی و الکترونیکی: کتاب تمام رنگی تمامی مطالب و سرفصل های آموزشی
3) تکلیف: ارائه تکلیف برای هر بخش تدریس و بررسی آن توسط مدرس
4) رفع اشکال: امکان رفع اشکال مستقیم با مدرس دوره
5) پروژه عملیاتی: تدریس و طراحی کامل یک پروژه جداگانه به صورت گام به گام
گارانتی آموزشهای رویت الکتریکال
برای این گارانتی ها قرارداد کتبی عقد می شود:
1. گارانتی کیفیت: بازگشت کل وجه در صورت عدم رضایت از کیفیت بعد از 48 ساعت استفاده
2. گارانتی درآمد: داوطلبانی که تمامی تکالیف را انجام دهند، حداقل یک پروژه به قیمت هزینه دوره در انتهای دوره طراحی کرده و حق الزحمه دریافت خواهند کرد.
پشتیبانی
- آپدیت: به روزرسانی رایگان محصولات ارائه شده به صورت مادام العمر
- دانلود: امکان دانلود و دسترسی به تمامی فایل ها به صورت مادام العمر با موبایل و لپ تاپ
- دفتر برنامه ریزی: ارائه دفتر برنامه ریزی جامع با جدول زمان بندی دقیق برای مطالعه
- مشاوره پروژه: مشاوره نحوه دریافت پروژه و درآمدزایی
سرفصل های بسته آموزش حرفه ای طراحی تاسیسات برقی با رویت 2023
- فصل 1: نرم افزار Revit
- فصل 2: تابلو برق
- فصل 3: روشنایی
- فصل 4: پریز برق
- فصل 5: اعلام حریق
- فصل 6: تلفن و سانترال
- فصل 7: دوربین مدار بسته
- فصل 8: سیستم صوت یا پیجینگ
- فصل 9: آیفون و زنگ اخبار
- فصل 10: سیستم های آنالوگ و دیجیتال
- فصل 11: شبکه
- فصل 12: مالی و تجاری
- فصل 13: بازاریابی و درآمدزایی
- فصل 14: شبکه های مجازی
- فصل 15: اینستاگرام
- فصل 16: لینکدین
- فصل 17: اپ های پیام رسان
ضمانت های اجرایی
قرارداد: با کلیه داوطلبان قبل از شروع دوره قرارداد کتبی و رسمی با امضا مدیر آکادمی (مهندس محمد کریمی) و داوطلب عقد می شود.
مجوزها: آکادمی مهندس کریمی، کاملترین مجوزهای ممکن از جمله مجوز نشر کتاب، مجوز نماد اعتماد الکترونیک، مجوز کسب دیجیتال، مجوز نشر دیجیتال و … را دارد. برای مشاهده مجوزهای آکادمی کریمی کلیک کنید.
سابقه: ما از سال ۹۵ اقدام به ارائه محتوای آموزشی در زمینه آزمون نظام مهندسی برق با تضمین های متعدد کرده ایم و همین سابقه طولانی نشانه دیگری از اعتبار ماست.
پرسش و پاسخ
- سوالات خود در انتهای این صفحه در بخش «دیدگاه خود را بنویسید» وارد کنید تا به آنها پاسخ داده شود.
ویژگی های آموزش پروژه محور رویت الکتریکال آکادمی کریمی
مدل سازی هوشمند
با آموزش رویت مپ طراحی تاسیسات ساختمان، می توانید اجزای مختلف سیستم الکتریکی مانند کابل ها، داکت ها، تابلو ها و تجهیزات الکتریکی را به صورت هوشمندانه و پارامتریک مدل سازی کنید.این به این معناست که با تغییر یک پارامتر، تمام اجزای مرتبط به صورت خودکار به روز رسانی می شوند.
تهیه نقشه های دقیق
رویت تاسیسات برقی به شما این امکان را می دهد که انواع مختلف نقشه های الکتریکی مانند پلان ها، دیاگرام های تک خطی و نقشه های اجرایی را به صورت اتوماتیک و با کیفیت بالا خروجی بگیرید.
هماهنگی با سایر رشته ها
طراحی تاسیسات برقی با رویت به خوبی با سایر بخش های رویت مانند معماری،سازه و مکانیک هماهنگ می شود. به شما این امکان را می دهد که یک مدل اطلاعات ساختمان (bim) کامل و یکپارچه ایجاد کنید.
افزایش بهره وری
با استفاده از آموزش رویت برق، می توانید زمان و هزینه های طراحی و اجرا را به طور قابل توجهی کاهش دهید.
کاهش خطا
با استفاده از کلاس رویت الکتریکال، با قابلیت های بررسی و کنترل کیفیت رویت الکتریکال آشنا می شوید که این امر از بروز خطاهای طراحی جلوگیری می کند.
آموزش صفر تا صد رویت تاسیسات برق
با بهترین پکیج آموزش رویت MEP آینده شغلی خود را تضمین کنید. و به راحتی به طراحی انواع پروژه های مدلسازی تاسیسات برقی در نرم افزار Autodesk Revit MEP بپردازید. نرم افزار رویت مپ در طراحی انواع تاسیسات مورد استفاده در ساختمان ، از جمله سیستم های الکتریکی ، تاسیسات لوله کشی ، سیستم های مربوط به بخش مکانیک ساختمان و …مورد استفاده قرار می گیرد . نرم افزار رویت مپ درصنعت ساخت وساز و در زمینه ی مدلسازی اطلاعات ساختمان (BIM) به صورت بسیار گسترده وکاربردی استفاده میشود.نرم افزار رویت امکانات و ابزارهای بسیار زیادی در اختیار مهندسان برق قرار داده تا پروژه های خود را با سرعت و دقت بالاتر به انجام برسانند.با استفاده از امکانات رویت الکتریکال شما به راحتی می توانید تجهیزات هر سیستم را با استفاده از آموزش های این دوره (آموزش رویت مپ برق) در محل مورد نظر قرار داده و پلان های خود را به راحتی و با دقت مطلوب طراحی نمایید.
آموزش حرفه ای رویت تاسیسات برقی
در مرحله بعد شما می توانید سیستم های الکتریکی مختلفی را برای پروژه های خود طراحی کنید و به سرعت با کمک مطالب کاربردی پک آموزش نرم افزار رویت، برای هر سیستم مدار مجزا ایجاد نمایید، و بعد از دوره آموزش رویت، نحوه ترسیم Conduit (لوله برق) و Cable Tray (سینی کابل) که در آموزش رویت تاسیسات برق به صورت مفصل وجامع به آن پرداخته شده است، شما نیز می توانید با بهره گیری از نکات و ترفندهایی که در این مبحث قرار داده ایم خیلی راحت برای پروژه های خود Conduit و Cable Tray بدون برخورد با داکت ها، کانال ها ، لوله های آب سرد و گرم و… ترسیم کنید و سطح کیفی پروژه های خود را بالا برده وهم چنین از تخریبات حین اجرا جلوگیری کنید که این امر باعث افزایش سرعت اجرا وکاهش هزینه های حین ساخت می گردد.
سوالات متداول آموزش رویت الکتریکال
آیا کنجکاوید که BIM به چه معناست ؟ مدلسازی اطلاعات ساخت یا به صورت مخفف بیم (BIM) دانشی است که در راستای مدلسازی و مدیریت اطلاعات ساختمان بکار گرفته میشود. در این فرایند مهندسان سازه، عمران، معمار، برق، مکانیک و سایر متخصصان ساخت و ساز قبل از اقدام به ساخت، میتوانند ساختمان را در یک مدل سه بعدی طراحی کرده و با استفاده از اطلاعات موجود به بهرهبرداری و مدیریت آن بپردازند. با هرگونه تغییر در هر بخش، BIM امکان بهروزرسانی مدل را میسر میکند تا کل فرآیند، سازگار و هماهنگ باقی بماند و مهندسان و طراحان بتوانند در یک فضای مشترک با هم همکاری نمایند.
از ابتدای کار تا زمان بهرهبرداری، مدل BIM در یک محیط داده مشترک به صورت آنلاین به اشتراک گذاشته میشود و امکان ایجاد تغییر در تمام مراحل و حتی بعد از اتمام کار و در مرحله بازسازی و تعمیرات هم وجود دارد.
ابعاد BIM
یکی از مفاهیم اصلی، در فناوری مدلسازی اطلاعات ساخت، ابعاد BIM هست؛ در حقیقت این ابعاد، وارد مدل اطلاعاتی میشوند و مرحله به مرحله با افزودن اطلاعات به مدل، امکان تولید مدل کاملتری را به ما میدهند.
مدلسازی سهبعدی(3D) در BIM: بعد سوم، در خصوص مدلسازی سهبعدی(ژئومتری) اجزای ساختمانی است.
زمان (4D) در BIM: در بعد چهارم، اطلاعات مربوط به زمانبندی اجرای پروژه ساختمانی به مدل افزوده میشود.
متره و برآورد هزینه (5D)در BIM : بعد پنجم، در مورد مدلسازی متره و هزینههای پروژه ساختمانی است.
انرژی (6D) : بعد ششم مربوط به مصرف انرژی ساختمان و بهینهسازی مصرف آن است.
تعمیر و نگهداری(7D): در بعد هفتم، اطلاعات نگهداری و تعمیرات ساختمان، شامل جزئیات فنی، زمان تعمیرات و هزینههای آن به مدل افزوده میشود.
بعد زیست محیط (8D): بعد هشتم شامل بررسی تاثیرات ساختمان بر محیط زیست و نحوه کاهش اثرات آن میباشد.
بعد مواد (9D): بعد نهم شامل ارزیابی تاثیرات مواد ساختمانی بر محیط زیست و استفاده بهینه از مواد با توجه به بررسی اثرات آنها بر محیط زیست است.
هدف نهایی(10D): بعد دهم که هدف نهاییBIM است میکوشد تا در جهت افزایش بهرهوری فرآیند ساخت و ساز، با آخرین فناوری و فرآیند دیجیتالی ادغام شود.
دلیل فراگیری دانش BIM
به جرات میتوان گفت که استفاده از BIM در صنعت ساخت و ساز یکی از پرکاربردترین موارد استفاده از این دانش است که منجر به طراحی مدل ساختمان در زمان کوتاه، با کاهش هزینه و کاهش خطا است، همچنین امکان بررسی مدل به صورت پیش ساخته و با کیفیت وجود دارد.
BIM و دوران بعد از ساخت
بعد از اتمام یک پروژه ساختمانی و هنگام بازسازی و یا تعمیرات بخشهایی از تاسیسات، مانند لولهکشی، سیمکشی، تخلیه چاه و …
BIM به ما کمک میکند تا بدون آزمون و خطا و با کمترین خسارت به تاسیسات مورد نظر دسترسی پیدا کنیم.
این نرمافزار یکی از قدرتمندترین نرمافزارهای سهبعدی جهت مدلسازی ساختمانها و اجزای آن است که قادر به ارزیابی مدل در تمام ابعاد BIM میباشد.
Revit قادر به مدیریت تمام مراحل یک پروژه میباشد و با استفاده از طراحی سهبعدی و قابلیتهای پارامتریک، امکان مدلسازی کاربردی و دقیق پروژه را میسر میسازد. همچنین این نرمافزار، امکان همکاری همزمان مهندسین در دیسیپلینهای مختلف را، فراهم میآورد که این امر منجر به بهرهوری بالا، کاهش خطا و اجرای بهینه پروژه میگردد.
با توجه به مطالب فوق، یادگیری Revit به افراد زیر توصیه میشود:
- داﻧﺸﺠﻮﻳﺎن و ﻓﺎرغاﻟﺘﺤﺼﻴﻼن عمران، معماری، برق، مکانیک و تاسیسات
- مهندسینی که به ارتقاء شغلی خود میاندیشند
- افرادی که قصد مهاجرت از کشور را دارند ( این نرمافزار به طور فراگیر دراغلب کشورهای اروپایی و آمریکایی مورد استفاده قرار میگیرد)
- طراحان و ناظران حوزه ساخت و ساز
- مدیران و پیمانکاران پروژه
- نرمافزار رویتRevit مبتنی بر فناوری BIMاست که منتج به ارائه مدل سهبعدی با تمامی جزئیات میشود. اما نرمافزار AutoCAD مبتنی بر فناوری CAD (طراحی با کمک کامپیوتر) است که تنها جنبههای هندسی ساختمان به صورت دو بعدی و سهبعدی را نمایش میدهد.
- در نرمافزار Revit، مهندسین دیسیپلینهای مختلف، با یک منبع طراحی واحد، بر روی یک نقشه سورس کار میکنند و خروجی کار تنها یک فایل واحد میباشد. اما در نرمافزار AutoCAD مهندسین هر حوزه روی نقشههای همان حوزه طراحی میکنند، در نتیجه صدها نقشه برای یک پروژه ذخیره میشود.
- نرمافزار Revit قابلیتهای بسیار پیشرفتهای را در زمینه تحلیل و تخمین، متره، زمان، مصرف انرژی و… داراست. اما نرمافزار AutoCAD قابلیت های محدودتری در زمینه تحلیل و تخمین ساختمان دارد. به عنوان مثال، مقدار مصالح و هزینه ها را با درصد خطای بالا محاسبه میکند و قادر به برآورد مصرف انرژی، روشنایی، تهویه و … نیست.
برای اطلاع از درآمد زایی از طریق نرم افزار رویت توصیه میکنیم این مقاله را بخوانید.
چگونه با رویت به یک حرفهای پردرآمد تبدیل شویم؟ (مصاحبه با خانم واکف)