5 ویزای کار مهندس برق

5 ویزای کار مهندس برق

تاریخ انتشار

8 خرداد 1400

تعداد مشاهده

295 نفر

5 ویزای کار مهندس برق

اگر شما مهندس برق یا فارغ التحصیل رشته مهندسی برق هستید و در صدد مهاجرت و اخذ ویزای کاری هستید باید بدانید که مطالعه مقاله 5 ویزای کار مهندس برق برای شما و تمامی علاقمندان به پیشرفت مفید خواهد بود. این مطلب به شما کمک می‌کند تا به راحتی کشور مورد نظر را برای مهاجرت کاری را انتخاب کنید و با شرایط اعزام مهندس برق به خارج و ویزای کاری آشنا شوید. ما در اینجا به بررسی مهمترین کشورها برای مهاجرت مانند آلمان و آمریکا و کانادا و… می‌ پردازیم.

انرژی، مهم‌ترین سرمایه‌ی هر کشوری محسوب می ‌شود که این مساله، سبب اهمیت رشته برق می‌شود. اهمیت این موضوع تا حدی است که میزان تولید و مصرف انرژی از جمله شاخص‌های رشد اقتصادی در کشورهای مختلف دنیا به شمار می‌رود. وضعیت درآمد مهندسین برق در خارج از کشور به دلیل بازار کار گسترده و پیشرفت‌‌های عظیم در حوزه‌‌ی تکنولوژی، بسیار بالا است.

به همین دلیل است که در سالهای اخیر، بسیاری از فارغ‌التحصیلان و دانش آموختگان رشته‌ی مهندسی برق تمایل زیادی به مهاجرت به کشورهای پیشرفته‌ی صنعتی دارند. یکی از روش‌‌های امن مهاجرت برای این گونه افراد، دریافت ویزای کاری مربوط به آن کشور است. در ادامه، به معرفی  5 ویزای کار مهندس برق در زمینه‌‌ی مهاجرت، بازار کار رشته‌‌ی مهندسی برق، انواع و شرایط ویزای کاری این کشورها خواهیم پرداخت.

1- کشور آلمان

یکی از بهترین کشورها از نظر بازار کار مهندسی برق، کشور آلمان است. با توجه به آمارهای به دست آمده، از هر 50 مهندس برق کشور آلمان تنها یک نفر بیکار است و همگی در مشاغل مرتبط با رشته‌‌ی تخصصی خود مشغول به فعالیت هستند.

آلمان به عنوان یکی از کشورهای پیشرو در زمینه‌ی اتومبیل ‌سازی و تجهیزات الکترونیکی شناخته می‌‌شود؛ به عبارتی دیگر قطب اقتصاد اروپاست. به همین دلیل، مهندسی برق و زیر شاخه‌‌های مرتبط با آن از رونق بسیار زیادی در این کشور برخوردار هستند.

ویزای کار همواره یکی از بهترین روش‌های مهاجرت به کشور آلمان بوده است. در قوانین ویزای کار سال 2020 کشور آلمان، شرایط اعطای ویزای کار بسیار آسان‌تر شده است.

1-1 درآمد مهندسین برق در کشور آلمان

درآمد یک مهندس برق شاغل در کشور آلمان، بین 36 تا 45 هزار یورو در سال است که با توجه به سابقه‌ی کاری و پیشرفت عالی، این مبلغ به 50 تا 64 هزار یورو در سال نیز افزایش می‌یابد.

ابتدا متقاضی باید یک کارفرمای خوب در کشور آلمان پیدا کند. پیش از قوانین ویزای کار سال 2020، ویزای کاری در صورتی برای ایرانیان داده می‌شد که هیچ متقاضی از کشورهای اروپایی برای کار مورد نظر وجود نداشت اما در حال حاضر چنین الزامی وجود ندارد.

1-2شرایط مورد نیاز برای مهاجرت به آلمان

  • داشتن پیشنهاد کاری مرتبط با رشته‌ی مهندسی برق
  • مدرک زبان B1
  • سابقه کار کافی(حداقل 3 سال) در حوزه‌ی برق،
  • شرط سن

شرایط سنی به گونه‌ ای که اگر متقاضی بیش از 40 سال سن دارد، حتماً باید درآمد شغل مورد نظرش در این کشور بالای 3685 یورو در ماه باشد.

لازم به ذکر است که یافتن شغل مرتبط با رشته‌ی مهندسی برق خارج از کشور کار آسانی نیست اما سایت‌های کاریابی و همچنین شرکتهای مشاوره‌ای بسیار زیادی در این زمینه فعالیت می‌کنند و می‌توانند شانس شما برای کسب ویزای کاری کشور آلمان افزایش دهند.در آینده با نحوه مهاجرت به کشور آلمان بیشتر آشنا می شویم.

2- کشور کانادا

کشور کانادا یکی از محبوب‌ترین مقاصد مهاجرتی در جهان به شمار می‌رود. یکی از بهترین روش‌های مهاجرتی کشور کانادا، اخذ ویزای کاری است که البته با دشواری‌‌های بسیار زیادی نیز همراه است. کانادا یکی از 5 کشور ویزای کار مهندس برق است که در این مقاله مورد بررسی ما قرار گرفته است.

2-1 مزایای مهاجرت به کانادا

داشتن مزایای ویژه ای سبب شده است تعداد مهاجران به کشور کانادا روزبروز بیشتر شود و افراد بیشتری برای ادامه زندگی به این کشور مهاجرت کنند. برخی از این مزایا عبارتند از:

  • داشتن وضعیت اقتصادی خوب و رو به رشد
  • سطح رفاه اجتماعی عالی
  • سطح نوآوری برتر در دنیا
  • بالا بودن کیفیت زندگی
  • داشتن امنیت بالا

5 ویزای کار مهندس برق

2-2 شرایط ویزای کار کانادا

گرفتن ویزا کاری همانند سایر ویزاها نیازمند عبور از چند مرحله خاص است. برای مهاجرت کاری به کشور کانادا دو راه وجود دارد:

  • برنامه اسکیل ورکر
  • داشتن جاب آفر از کارفرمای کانادایی

هر کدام ازین روشها مراحل خاصی دارند که در آینده به بررسی بیشتر و دقیقتر آنها می پردازیم.

3- کشور استرالیا

کشور استرالیا از نظر وسعت ششمین کشور دنیا است. همینطور یکی از کشورهای کم جمعیت دنیا هم محسوب می‌گردد. دولت استرالیا به نیروی کار متخصص نیاز دارد تا بتواند چرخ صنعت خود را  با سرعت بیشتری به حرکت درآورد. به همین جهت اداره مهاجرت استرالیا هر سال زیر نظر وزارت کار، مشاغل مورد نیاز خود را  جهت استخدام نیرو و پذیرش مهاجر لیست می‌کند. لیست این مشاغلی، در انتهای هر سال توسط این وزارتخانه معرفی می‌گردد، که برای مشاهده آن کافیست به سایت این وزارتخانه مراجعه کنید و یا از طریق شرکتهای کاریابی بین المللی به این مشاغل دسترسی پیدا کنید.

3-1 شرایط اعطای ویزای کار استرالیا

بجز دارا بودن مدارک تحصیلی مهندسی برق، تجربه‌ کاری، سابقه کار و مدرک زبان انگلیسی و سن کمتر از 45 سال، توانایی اخذ اقامت دائمی در این کشور را فراهم خواهد ساخت. این شیوه شامل شرایط مختلفی است و هر فرد با کسب حداقل ۶۵ امتیاز قادر به اخذ اقامت دائم استرالیا خواهد بود.

داشتن مدارک سازمان فنی و حرفه ای ایران در زمینه شغلی مورد نظر، برای بالا بردن امتیاز تاثیرگذار است.

3-2 نحوه امتیاز دهی برای ویزای کار استرالیا

  • سن: (۱۸-۲۴ سال ۲۵ امتیاز / ۲۵-۳۲ سال ۳۰ امتیاز / ۳۳-۳۹ سال ۲۵ امتیاز / ۴۰-۴۴ سال ۱۵ امتیاز)
  • زبان انگلیسی: (نمره ایلتس ۸ به بالا ۲۰ امتیاز / نمره ایتلس ۷ به بالا ۱۰ امتیاز)
  • تجربه کاری: (۱ تا ۳ سال ۵ امتیاز / ۳ تا ۵ سال ۱۰ امتیاز / ۵ تا ۸ سال ۱۵ امتیاز / بالای ۸ سال ۲۰ امتیاز)
  • مدارک تحصیلی: (مدرک دیپلم مرتبط با تخصص ۱۰ امتیاز / مدرک لیسانس ۱۵ امتیاز / مدرک دکتری ۲۰ امتیاز)
  • تحصیل مجزا در کشور استرالیا: هر گونه تحصیل در مراکز آموزشی استرالیا: ۵ امتیاز
  • وضعیت تاهل یا داشتن همسر: ۵ امتیاز
  • داشتن اسپانسر یا فامیل درجه یک: ۵ امتیاز

4- کشور آمریکا

کشور آمریکا سومین کشور پر جمعیت جهان محسوب می‌شود که به دلیل فرهنگ چند ملیتی که دارد، مقصد بسیاری از علاقمندان به مهاجرت است. یکی از روش‌های مهاجرت مهندسان برق به کشور آمریکا، اخذ ویزای کار است. کشور آمریکا چندین نوع ویزای کاری دارد که قوانین و شرایط مربوط به هر یک از آن‌ ها کاملاً متفاوت است. ما در اینجا به بررسی ویزاهای مرتبط با رشته مهندسی برق می پردازیم.

1-4 انواع ویزای کاری آمریکا برای مهنذسان برق

1-4-1 ویزای کاری H1 آمریکا

ویزای کاری H1 یکی از متداول ‌ترین ویزاهای کاری این کشور به شمار می ‌رود. به منظور دریافت این ویزا، فرد باید دعوت‌ نامه‌ی کاری از سوی کارفرمای آمریکایی در زمینه‌ی مهندسی برق دریافت نماید. همچنین، کارفرما نیز باید شرایط اداره‌ی مهاجرت آمریکا را دارا باشد و از سوی دیگر، مدرک لیسانس مهندسی برق متقاضی نیز باید تایید شده باشد. لازم به ذکر است که کارفرما جهت استخدام نیروی کار برای فرصت شغلی ایجاد شده ابتدا در کل آمریکا و سپس در اروپا آگهی دهد و اگر متقاضی پیدا نشد، کارمند مورد نظر خود را از سایر کشور ها جذب نماید. مدت زمان صدور ویزای کاری H1 آمریکا، یک سال است و متقاضی می ‌تواند همراه با همسر و فرزندان زیر 21 سال خود وارد خاک آمریکا شود.

1-4-2 ویزای کاری H-1B آمریکا

این ویزا نیز مشابه با ویزای کاری H1 است. تنها تفاوتی که با ویزای کاری H1 دارد در این است که مدت زمان آن 3 ساله و بعد از سال نیز قابل تمدید است. کارفرما در این مدت می‌تواند برای کارمند خود گرین کارت بگیرد. این روش از جمله بهترین روشهای مهاجرت کاری به کشور آمریکا برای مهندسین برق به شمار می‌رود. لازم به ذکر است که ویزای کاری H-1B دارای محدودیت صدور 65000 ویزا در سال است.

1-4-3 ویزای کاری J1 آمریکا

این ویزا به منظور تبادل نیروی کاری در زمینه‌‌های آموزشی و پژوهشی صادر می‌شود. متقاضیان ویزای J1 آمریکا ملزم به شرکت در دوره‌ های ابلاغ شده توسط کارفرمایان هستند. ویزای J1 آمریکا را می ‌توان تا 7 سال تمدید کرد ولی نمی ‌توان آن را به ویزا های دیگر تبدیل نمود.

5 ویزای کار مهندس برق

کشور آمریکا یکی از 5 کشور ویزای کار مهندس برق است که در این مقاله مورد بررسی ما قرار گرفته است.

5– کشور انگلیس

کشور انگلیس یکی از محبوب‌ترین کشورهای اروپایی جهت مهاجرت است. مهاجرت به این کشور برای کسانی که تابعیت اروپایی ندارند، کار دشواری است اما روش ‌های مختلفی جهت مهاجرت است. یکی از این روش ‌ها، دریافت ویزای کاری کشور انگلیس است.

ویزای کار این کشور به صورت ویزای دائم محسوب می‌شود و برای مهندسین برقی که تخصص بالایی دارند، بسیار عالی خواهد بود.این ویزا به صورت طولانی مدت صادر می‌شود.توجه داشته باشید که رشته‌ مهندسی برق می‌بایست در لیست شغل‌های مورد نیاز این کشور وجود داشته باشد.

نوع دیگر مهاجرت به کشور انگلیس از طریق کار است، به این ترتیب که یک کارفرمای دارای مجوز کار برای فرد متقاضی دعوتنامه صادر می‌کند. در ابتدا پیشنهاد شغلی کارفرما برای افراد داخل کشور انگلیس است و در صورتی که به حد نصاب نرسد، به مهاجران خارجی ابلاغ می‌شود. بیست هزار نفر در طول یک سال می‌توانند از این نوع ویزا استفاده نمایند. مهاجران 3 ماه قبل از شروع کار، بایستی اقدام به دریافت ویزا کنند و پس از اخذ ویزا تا 3 هفته فرصت دارند تا برای خروج از کشور تصمیم بگیرند.مدت اقامت در کشور انگلیس ابراساس تاریخ درج شده بر روی ویزا است که عموماً به مدت 5 سال است.

آموزشی رایگان کارشناس رسمی

سایر مقالات

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت صدها آموزش رایگان در اپلیکیشن آکادمی مهندس کریمی دریافت اپلیکیشن
error: Content is protected !!